Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Καθάρισαν» την ΑΕΚ οι Νταμπλούχες

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη με 31-19, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με τρία γρήγορα γκολ τα οποία προήλθαν κυρίως από τα άκρα με Μποριζόφσκα και Βράνσιτς προηγήθηκε με 3-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τα έχουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ξεφεύγοντας με τέσσερα τέρματα (6-2), ενώ στο εικοσάλεπτο του αγώνα η διαφορά έφτασε στο +6 (9-3), χάρις σε τέρμα της Σεβδίλη.

Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενες με 14-7, έχοντας σε καλή μέρα τόσο την αμυντική λειτουργία, όσο και την Εμμανουέλα Τσικνάκη που έκανε αρκετές επεμβάσεις, μεταξύ αυτών και ένα πέναλτι.

Mε την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ ξεκίνησε με ένα 0-2 επί μέρους, αλλά ο Δικέφαλος αντέδρασε άμεσα και επανάφερε την τάξη στο παιχνίδι (17-10), ενώ με νέο 3-0 σερί πήρε ακόμη και διψήφια διαφορά με 20-10 χάρη στο γκολ της Γκρμπάρεβιτς.

Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να διατηρούν το μεγάλο προβάδισμα που είχαν, με την Χατζηπαρασίδου και την Γκόμες να «γράφουν» το 24-13 στο 43′, ενώ η Ζενέλη με όμορφο σουτ από την περιφέρεια έκανε το 28-16, συνεχίζοντας τις υψηλές επιδόσεις του ΠΑΟΚ  στο σκοράρισμα.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη να κλείνει υπέρ του αγώνα με το τελικό 31-19 με γκολ της Αμβροσιάδου.

Προηγούμενο άρθροΠήρε τον πρώτο τελικό η Κ17
Επόμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Χάος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco για την 4η...

Στην ίδια κατηγορία