Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/11), στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΝΟ Βουλιαγμένης από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 8-19.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στον αγώνα χωρίς τον Χαραλαμπόπουλο λόγω ίωσης και χωρίς τον Κούπμαν λόγω τραυματισμού.

Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιλάρντοβιτς να κάνει το 1-0, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 και μπήκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ενώ ο Κεχαλάρης κάνοντας το 2-2, έφερε και πάλι το σκορ στα ίσα.

Οι παίκτες της Βουλιαγμένης μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ, με τον Κεχαλάρη να ισοφαρίζει και πάλι και να πηγαίνει το σκορ στο 4-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Στο δεύτερο οχτάλεπτο, ο Δικέφαλος είχε μία νευρικότητα στο παιχνίδι του και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας τρία συνεχόμενα τέρματα.

Στη συνέχεια ο Καλαργυρός μείωσε σε 4-6, ενώ αργότερα οι αντίπαλοι βρήκαν και πάλι δίχτυα. Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με τον να διαμορφώνει το σκορ σε 5-7.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Αϊβαλιώτη να «λέει όχι» σε δυνατό στου των αντιπάλων, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρία τέρματα. Ο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπαθούσαν να μειώσουν όμως έπεφταν πάνω στο αμυντικό «τοίχος» Από πλευράς του Δικεφάλου, ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 6-10, το σύνολο της Βουλιαγμένης σκόραραν εκ νέου, με τον Μιλάρντοβιτς και να μειώνει και πάλι σε 7-11.

Μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι έφεραν το σκορ στο 7-13.

Το τέταρτο μέρος κυμάνθηκε στον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να έχει νευρικότητα στο παιχνίδι του.

Ο Καπράγκος μείωσε σε 8-15 μετά από δύο τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε με σκορ, 8-19


Τελευταία νέα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε...

Στην ίδια κατηγορία