Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Wednesday, March 11, 2026

Κατακτώντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του

Δημοφιλή

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια (Σάββατο 11 Μαΐου 2019) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο για τον τελικό του κυπέλλου.

Το γκολ του Άκπομ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να φθάσει στη νίκη, κατακτώντας παράλληλα το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του. Για τους κυπελλούχους αγωνίστηκαν οι Πασχάλακης, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (90′ Ίνγκασον), Ζαμπά (65′ Λημνιός), Πέλκας (80′ Ολιβέιρα) και Άκπομ.

Ακολούθησε ένα τεράστιο “ξέσπασμα” στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και -φυσικά- στο Λευκό Πύργο, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά την ομάδα και όλοι μαζί, να πανηγυρίζουν μία τεράστια επιτυχία.




Τελευταία νέα

Σπείρα έπεισε ηλικιωμένη vα τοποθετήσει κοσμήματα και λίρες αξίας 100.000 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε γυναίκα με τους δράστες να της αποσπούν κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας άνω των 100.000 ευρώ,...

Στην ίδια κατηγορία