Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κάργας: «Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για τον ΠΑΟΚ» (video)

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κάργας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στο PAOK TV και τόνισε πως θα δώσει ότι έχει και δεν έχει για τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν μπορεί να περιμένει την στιγμή που θα μπει με την ασπρόμαυρη φανέλα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το νέο βήμα στην καριέρα του:

«Καλώς σας βρήκα. Είναι ένα όνειρο για κάθε παιδί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Έτσι έκανα το πρώτο βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα».

Για την πορεία του μέχρι να έρθει στη Θεσσαλονίκη:

«Η δύναμη έρχεται μέσα από τη καρδιά, μέσα από τους ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου. Νομίζω όταν ανεβαίνεις σκαλί- σκαλί είναι πάρα πολύ καλό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έτσι έφτασα εδώ, γιατί νομίζω ότι έτσι θα είναι και η συνέχεια. Δεν θα είναι γρήγορη άνοδος αλλά και μια γρήγορη πτώση».

Για την Τούμπα και πως την περιμένει σαν παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Έχω παίξει ως αντίπαλος και η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ δυνατή. Έχω φτάσει σε σημείο να φωνάζω σε συμπαίκτη μου και να μην μπορεί να με ακούσει, από τον θόρυβο που κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ. Θέλω σαν τρελός να μπω στη Τούμπα, να παίξω για την ομάδα και να ακούω το γήπεδο να μας δίνει ώθηση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κρατάει ψηλά τις γραμμές:

«Ο ΠΑΟΚ παίζει ψηλά, εμείς στα Γιάννινα είχαμε μάθει με έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού στα Γιάννινα. Να σας θυμίσω ωστόσο ότι πριν έρθει αυτός ο προπονητής είχαμε έναν άλλον και κάναμε το ίδιο, δηλαδή παίζαμε με τις γραμμές μας ψηλά. Το δικό μου δυνατό σημείο είναι ότι μου αρέσει να πιέζω. Νομίζω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Για το όνειρο του:

«Όνειρο για κάθε παίκτη είναι η Εθνική Ελλάδας. Δεν θέλω να βάζω στόχους. Καθημερινά θέλω να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσει. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Το μήνυμα μου είναι ότι θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για αυτή την ομάδα, όπως κάνω για κάθε ομάδα που εκπροσωπώ. Νομίζω έχω κάτι που πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Φανατίζομαι πάρα πολύ. Θέλω να βάζω το 100% στη δουλειά μου. Νομίζω ότι το πάθος είναι αυτό που με διακρίνει, όπως και τον λαό του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα περάσω πάρα πολύ ωραία».

Δείτε παρακάτω το video με τις δηλώσεις του Έλληνα κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ:


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία