Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κάργας: «Νιώθω λίγο περίεργα» (video)

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κάργας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Καλαμάτα στο γήπεδο της Τούμπας, για την μπαλιά στον Νάρεϊ, για τις παγίδες που κρύβουν παιχνίδια σαν το χθεσινό (10/1) για το αν έχει προσαρμοστεί στον ρόλο του έμπειρου και για το ποιο είναι το κλειδί για τα επόμενα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για την 50άρα μπαλιά στον Νάρεϊ και αν θύμωσε που δεν κατέληξε σε γκολ η φάση:

«Βγήκε καλή η μπαλιά πιο πολύ γιατί γλίστρησα αν την έκανα χωρίς να γλιστρήσω, δεν θα έβγαινε αυτή η πάσα, αλλά όταν πέρασε πίστεψα ότι θα σκοράρει ο Νάρεϊ, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν πειράζει θα βάλει το επόμενο».

Για τις παγίδες που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια στο Κύπελλο κόντρα σε αδύναμες ομάδες:

«Νομίζω πως αυτά τα ματς έχουμε μόνο να χάσουμε, γιατί αν δεν κερδίσεις θα βάζεις μεγάλους μπελάδες μέσα στο κεφάλι σου. Εμείς κερδίσαμε το πρώτο ματς, ήρθαμε συγκεντρωμένοι, βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και κοιτάμε την συνέχεια, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολη».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον ρόλο του έμπειρου, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες του είναι σε νεαρή ηλικία:

«Νιώθω λίγο περίεργα, γιατί είμαι ο πιο μεγάλος Έλληνας της ομάδας, αν βγάλω έξω τον Βιεϊρίνια που είναι και αυτός Έλληνας εννοείται, είμαι από τους πιο μεγάλους, νιώθω λίγο περίεργα είναι η αλήθεια, γιατί πάντα είχα πιο μεγάλους συμπαίκτες, με βοηθούσαν με κάποια λόγια που μου έλεγαν, τώρα παίρνω εγώ αυτόν τον ρόλο και πιστεύω πως και εγώ βοηθάω τα παιδιά όσο μπορώ με την εμπειρία μου».

Ποιο είναι το κλειδί για τα επόμενα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια;

«Νομίζω από τότε που έχουμε ξεκινήσει το σερί, έχουμε δέσει πιο πολύ σαν ομάδα. Είμαστε πιο πολύ ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο, γιατί όταν είσαι ομάδα έξω από το γήπεδο βγαίνει και αυτό μέσα σε αυτό.

Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τόσες συνεχόμενες νίκες, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και νομίζω ότι αυτό είναι ομαδική δουλειά, που το κάνουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του με εικόνα και ήχο:


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία