Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κανίς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν όνειρο για εμένα»

Δημοφιλή

Πριν από μερικές ημέρες, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια μεταγραφική κίνηση με φόντο το επερχόμενο καλοκαίρι, αποκτώντας από τον Πανσερραϊκό τον κορυφαίο του ποδοσφαιριστή, τον Χισάμ Κανίς.

Ο Μαροκινός παραμένει ως δανεικός στη σερραϊκή ομάδα, μέχρι το τέλος της σεζόν και μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1) τέθηκε αντιμέτωπος με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, στο τελικό 0-1 της Ευκαρπίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χισάμ Κανίς μίλησε στο forzaonline για την μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους», τη συνομιλία με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ παράλληλα έδωσε και… ραντεβού για την Τούμπα, στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

«Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε και όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστώ όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, που με καλωσόρισαν στην ομάδα λέγοντας μου όμορφα πράγματα. Τώρα είναι η ώρα μου να δείξω ποιος είμαι».

 Για το αν έχει μιλήσει με τον Ομάρ Ελ Καντουρί:

«Ναι, επικοινώνησα με τον Ομάρ και μου είπε, όπως είναι φυσικό, τα καλύτερα. Ότι πρόκειται για μια τοπ ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς. Για εμένα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Πραγματικά ανυπομονώ για να έρθει το καλοκαίρι και να γίνω μέλος του ΠΑΟΚ».

Για τη φετινή του χρονιά με τον Πανσερραϊκό:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να δώσω τα πάντα για τον Πανσερραϊκό, γιατί είναι η ομάδα μου. Θέλω να δώσω τα πάντα για να ανέβει στη Super League, είναι σημαντικό για εμάς. Πέρσι βοήθησα την ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή, και φέτος θέλω να πετύχω αρκετά γκολ για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την άνοδο. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα, είναι κάτι ιδιαίτερο για τον Πανσερραϊκό, καθώς λείπει αρκετά χρόνια από την πρώτη κατηγορία. Θέλω να δώσω τα πάντα για αυτόν τον στόχο, και στη συνέχεια να σκεφτώ τον ΠΑΟΚ».

Για το αν είχε στο μυαλό του εξ αρχής ότι ήθελε να αγωνιστεί σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας:

«Αυτός ήταν ο στόχος μου. Όταν πήρα το αεροπλάνο από την Ιταλία για να έρθω στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό το σκεφτόμουν αυτό. Σε εκείνο το αεροπλάνο, δίπλα μου καθόταν ένας φίλος του ΠΑΟΚ. Με ρώτησε που πηγαίνω και του είπα στον Πανσερραϊκό. Τότε μου απάντησε, ότι ελπίζει να παίξω στον ΠΑΟΚ στο μέλλον, γιατί ήταν η ομάδα του. Του απάντησα ότι αυτό ήταν όνειρο για εμένα. Τελικά αυτό έγινε και είμαι πραγματικά χαρούμενος. Αυτό αποδεικνύει ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Super League 2, μπορεί να ονειρεύεται μια μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ» .

Για τους στόχους του τη φετινή σεζόν, αλλά και την εικόνα που αποκόμισε από τον ΠΑΟΚ Β:

«Ο στόχος μου είναι να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Πέτυχα πολλά τέρματα την περασμένη σεζόν, θέλω να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω, γιατί όχι και ακόμα περισσότερα. Όσο για τον ΠΑΟΚ Β, είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, και με έναν εξαιρετικό προπονητή. Θέλω να τους ευχηθώ καλή τύχη για τη συνέχεια. Βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, παρότι αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος που τους είδα να αγωνίζονται έτσι και σήμερα».

Για το πότε θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας: 

«Θα έρθω σίγουρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».


Τελευταία νέα

Έρχονται εντάλματα για υπαρχηγούς της «Θύρας 7»

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει για τα καλά οι δύο υπαρχηγοί του ήδη προφυλακισμένου αρχηγού της «Θύρας 7»...

Στην ίδια κατηγορία