Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κάνει… ζημιές

Δημοφιλή

Από τη σεζόν 2005-2006, όταν κι ο Ατρόμητος επανεμφανίστηκε στη μεγάλη κατηγορία ως… μετεξέλιξη της Χαλκηδόνας, έχει προκαλέσει αρκετά…εμφράγματα στην Τούμπα.

Στο ματς εκείνης της περιόδου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Μίετσελ και Σαλπιγγίδη, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2 (αυτογκόλ του Ουντέζε στο 89΄), κι αφού από το 63΄ έπαιζε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Καρυπίδη.

Την αμέσως επόμενη σεζόν ο Ατρόμητος έστησε πάρτι στην Τούμπα στις 10 Δεκεμβρίου 2006, όταν θριάμβευσε με 3-0, χάρη στα γκολ των Κορακάκη (11΄), Άντερσον (30΄) και Κουτσοσπύρου (90΄). Νικητές από την Τούμπα είχαν φύγει οι Περιστεριώτες και πριν από δώδεκα χρόνια (28 Νοεμβρίου 2010), όταν επικράτησαν της ομάδας του Χάβου χάρη στο γκολ του Σφακιανάκη (56΄). Ο Δικέφαλος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φωτάκη στο 86΄.

*Η ισοπαλία χωρίς σκορ στο ματς της περιόδου 2012-13 δεν ήταν η μοναδική απώλεια για τους «ασπρόμαυρους». Στη διάρκεια της προθέρμανσης ο Σανθ Χακόμπο ένιωσε σοβαρές ενοχλήσεις και χρειάστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε υποστεί εκτεταμένη θλάση β΄ βαθμού στο δεξί του πόδι, που τον άφησε τελικά εκτός δράσης για ολόκληρο το δεύτερο μισό της σεζόν.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΒΕΖΥΡΤΖΗ

Έντονοι κλυδωνισμοί προκλήθηκαν και μετά το 1-1 της σεζόν 2015-16. Στο παιχνίδι της 30ης Ιανουαρίου 2016 ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Μακ (30΄) , αλλά δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Λαζαρίδης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. To κύμα αμφισβήτησης είχε φουντώσει (ξανά) στο πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης έσπευσε με δήλωση του την αμέσως επόμενη ημέρα να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο έργο του Κροάτη προπονητή. Αντίθετα, παρελθόν αποτέλεσε από τη θέση του προέδρου ο Ιάκωβος Αγγελίδης, τον οποίο διαδέχτηκε ο Λούμπος Μίχελ. Και τέσσερις ημέρες μετά παραιτήθηκε κι ο Νίκος Βεζυρτζής από την θέση του αντιπροέδρου και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΜΥΛΟΣ ΜΕ ΙΒΙΤΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Πράγματα και …θαύματα έγιναν στο ματς της σεζόν 2016-17, που διεξήχθη τέσσερις μόλις ημέρες μετά την πολύ σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα με 3-2 (πρώτη νίκη στην ιστορία του Δικεφάλου επί ιταλικού εδάφους) για το Γιουρόπα Λιγκ. Κι όταν στο 69΄ ο Μυστακίδης έκανε το 3-1, όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι (ντεμπούτο του Μπρκιτς στο πρωτάθλημα) είχε τελειώσει. Όμως, από το 74΄ και μετά, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας, δέχτηκαν τρία τέρματα και έχασαν με 4-3. «Εγιναν ύπουλα πράγματα στις φάσεις των γκολ» δήλωσε ο Ιβιτς, προσθέτοντας ότι είτε θα φύγει αυτός, είτε αυτοί που τα έκαναν. Την αμέσως επόμενη ημέρα ο Γιώργος Τζαβέλλας τέθηκε εκτός ομάδας με απόφαση του Σέρβου προπονητή.

 


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία