Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Καλοί στην άμυνα, κακοί στην επίθεση»

Δημοφιλή

Τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Ντιζόν ανέλυσε στις δηλώσεις του ο Αρης Λυκογιάννης μετά τον χθεσινό αγώνα στο Παλατάκι.

«Συγχαρητήρια στη Ντιζόν γιατί στη γενική εικόνα του αγώνα, έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την εικόνα μας στην άμυνα. Παίξαμε εναντίον μιας πολύ αθλητικής ομάδας, ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την επίθεση και τα λάθη που κάναμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, και συνέχισε: «Ο λόγος που χάσαμε ήταν ότι σε κάθε κρίσιμη στιγμή, όταν επιστρέφαμε και είχαμε το μομέντουμ, κάναμε κάποιο χαζό λάθος. Τα περισσότερα από αυτά ήταν στην επίθεση με λάθος πάσες, κακές αποφάσεις και μετά η Ντιζόν έβρισκε αυτό που ήθελε για να ξεφύγει ξανά. Είχαμε μία πολύ συμπαγή τέταρτη περίοδο σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε πολλά σουτ στο transition, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα άλλα σουτ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε τη νίκη που θα μας βοηθούσε πολύ ψυχολογικά, Γιατί είμαστε μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά».

 


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία