Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Δημοφιλή

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και γνώρισε «βαριά» ήττα με 95-44.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν θα μπορέσει να κοντράρει τις «πράσινες», μένοντας πίσω με 16-6 και 20-8, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του Δικεφάλου ήταν πιο αποτελεσματικές στις επιθετικές του προσπάθειες, ωστόσο δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ. Έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 42-25, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει να προηγείται με 40-19.

Στην τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ… εξαφανίστηκε από το παρκέ, σκοράροντας μόλις επτά πόντους σε αντίθεση με τις γηπεδούχες που πέτυχαν 30 πόντους. Αποτέλεσμα ήταν, οι «πράσινες» να πάρουν μεγάλο προβάδισμα στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, όπου το σκορ ήταν 72-32. Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις «ασπρόμαυρες» να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις γηπεδούχες και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 95-44.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 13:45, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό σε εκτός έδρας παιχνίδι για την 16η αγωνιστική. Την 15η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έχει ρεπό.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 95-44

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 42-25, 72-32, 95-44

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία