Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ηττα με κάτω τα χέρια για τον «υπνωτισμένο» ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τη χειρότερη φετινή εμφάνιση έκανε ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα με 2-0. Για τους παίκτες του Λουτσέσκου τίποτα δεν πήγε καλά και είναι απορίας άξιο πώς… κατάφεραν να κάνουν μια τόσο κακή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι, κυνηγώντας ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Και το κατάφεραν στο 17΄ με τον Πινέδα (αξιοποίησε την ασίστ του Μάνταλου) κι αφού πέντε λεπτά νωρίτερα είχαν χάσει σημαντική ευκαιρία με τον Πόνσε, η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Κοτάρσκι. Ακόμη και μετά το 1-0, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει, μένοντας μακριά από την περιοχή του Στάνκοβιτς. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους η ΑΕΚ απείλησε με τον Πόνσε, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ.

Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους η ΑΕΚ διπλασίασε το σκορ με γκολ του Ελίασον, κι αφού είχε προηγηθεί λάθος του Εκόνγκ. Aπέμενε πολύς χρόνος για την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Λουτσέσκου επιδίωξε με τις αλλαγές να μεταβάλλει την εικόνα του παιχνιδιού, ωστόσο τίποτα δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μπριχ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (82΄ Πισάρο), Γιόνσον (64΄ Γαλανόπουλος), Ελίασον (82΄ Αμραμπατ), Πινέδα, Πόνσε (82΄ Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (64΄ Τσούμπερ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46΄ Σάστρε), Εκόνγκ, Νέσμπεργκ (59’ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (59΄ Τάισον), Σαμάτα (75΄ Τόμας).

Προηγούμενο άρθροTo PAOK Inside LIVE!
Επόμενο άρθροΛουτσέσκου: «Όλα ήταν λάθος…»


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία