Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιταλός δημοσιογράφος: «Θέλει Χαντς η Μπασκόνια» (pic)

Δημοφιλή

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι η Μπασκόνια ενδιαφέρεται για τον Τζέιλεν Χαντς του ΠΑΟΚ και μάλιστα φέρεται να συζητάει μαζί του για συμβόλαιο συνεργασίας. O Τζέιλεν Χαντς πραγματοποιεί μία σπουδαία χρονιά με τον ΠΑΟΚ. Αξιέπαινη και σε ομαδικό επίπεδο, εντυπωσιακή πάντως σε ατομικό.

Προσφάτως πρωταγωνίστησε στη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, ενώ ήταν ο MVP στην επικράτηση επί της ΑΕΚ. Συνολικά στο εγχώριο πρωτάθλημα φέτος ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει 16,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα και η γενική του εικόνα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μπασκόνια όχι μόνο ασχολείται μαζί του, αλλά έχει αποφασίσει να τον αποκτήσει.

«Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος του basketinside.com, Ματέο Αντρεάνι, για να προσθέσει: «Τους αρέσει πολύ και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Η Μπασκόνια λοιπόν, φαίνεται πως θέλει να δώσει τη μεγάλη… ευκαιρία στον Χαντς και να δοκιμαστεί στην Euroleague. Ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον Αμερικανό από την βέλγικη Αντβέρμπ, ενώ η πορεία του στην Ευρώπη ξεκίνησε το 2021 από την γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ. Πρόκειται φυσικά για τον τελειόφοιτο του φημισμένου UCLA και Νο 56 στο Draft του 2019 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.


Τελευταία νέα

Η τελευταία διακοπή προπονήσεων της σεζόν

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουν το διήμερο ρεπό που τους...

Στην ίδια κατηγορία