Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ιστορική η μεταγραφή του Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε την μεγάλη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ από τη Λουντογκόρετς, καταβάλλοντας ένα ποσό περίπου 3,5 εκατομμύριων ευρώ, με τον σύλλογο της Βουλγαρίας να κάνει λόγο για «μια ακόμα μεγάλη πώληση» του, χωρίς φυσικά να αναφέρει ποσό.

Η προηγούμενη του φετινού καλοκαιριού, για τους πρωταθλητές της γειτονικής χώρας, ήταν αυτή του σέντερ φορ Ιγκόρ Τιάγκο, που παραχωρήθηκε αντί περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ στη βέλγικη Κλαμπ Μπριζ.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου, με βουλγάρικο διαβατήριο, αποτελεί και την ακριβότερη πώληση ομάδας στην ιστορία του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της γνωστής ιστοσελίδας «Transfermarkt».

Στο top 10 των πωλήσεων μάλιστα είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχει δύο φορές καταχωρημένο το όνομα του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Η μεταγραφή του στην Κάλιαρι το 2018/19 αντί τεσσάρων εκατομμυρίων τον φέρνει στη θέση νούμερο 6, ενώ αυτή στον ΠΑΟΚ στη θέση νούμερο 9, με το συνολικό ποσό των δύο μετακινήσεων να φτάνει λίγο κάτω από αυτό που δαπανήθηκε για τον, πρωτοπόρο της συγκεκριμένης λίστας, Τιάγκο.

 


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές έκλεψαν τη νίκη από τον ΠΑΟΚ

Το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού ήταν αναμφίβολα αρκετά απαιτητικό για τον ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει στο...

Στην ίδια κατηγορία