Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ισόπαλος με 28-28 κόντρα στην HC Struga, αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Διεθνούς Τουρνουά «Memorial Mile Neskovski», στα Σκόπια.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα 15 λεπτά, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ διατηρούσε ένα προβάδισμα ενός τέρματος, 7-8.

Στην συνέχεια, με πιεστική άμυνα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση, ο Δικέφαλος πήρε διαφορά τριών τερμάτων, 7-10, την οποία συνέχισε να διατηρεί μέχρι και το 25ο λεπτό, 10-13. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 14-17.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναγιώτης Γούσιος μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους αθλητές του, δοκιμάζοντας παράλληλα σχήματα τα οποία θα του φανούν χρήσιμα στο μέλλον, και στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του, το οποίο με γκολ του Τζωρτζίνη στο 33′ έφτασε τα πέντε τέρματα, 15-20.

Στο τελευταίο τέταρτο, η HC Struga εκμεταλλεύτηκε τις αλλαγές από πλευράς ΠΑΟΚ, μειώνοντας το σκορ στο γκολ δύο λεπτά πριν την λήξη, 26-27. Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Τάσου Τριανταφυλλίδη πέρασε μπροστά 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, 27-28, ωστόσο οι Σκοπιανοί απάντησαν, κάνοντας το 28-28, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

Πλέον, οι παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου αναμένουν την ολοκλήρωση των υπόλοιπων αναμετρήσεων, προκειμένου να δουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στους αγώνες κατάταξης.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία