Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Διανύει ακόμα μια χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον συμπαίκτη τον… αδερφό του. Ο διεθνής ίντερ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, μιλά στη FORZA για την ως τώρα πορεία του Δικεφάλου στην τρέχουσα σεζόν, θέτοντας ως μεγάλο στόχο την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, με όπλο το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια!

Τι γεύση σου αφήνει το πρώτο κομμάτι της σεζόν;

«Στην ομάδα υπάρχει ένα πολύ θερμό κλίμα, όλοι οι παίκτες είμαστε πολύ κοντά, σαν μια οικογένεια. Τα αποτελέσματα αυτού βγαίνουν και στο γήπεδο. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά, και έχουμε κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στη σεζόν, με καλές εμφανίσεις. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι, ήμαστε στην τρίτη θέση αλλά προφανώς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό. Έχουμε όρεξη και «πείνα» για να πάμε πιο ψηλά με τον ΠΑΟΚ».

Υπάρχει μια πικρία για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό;

«Όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας παρουσία, είχαμε μια δύσκολη κλήρωση με μια πολύ καλή ομάδα, την Σεσβέτε. Δυστυχώς αυτό, σε συνδυασμό με τα μαζεμένα παιχνίδια εκείνου του διαστήματος δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Αυτό μας αφήνει μια πικρία, αλλά τώρα εστιάζουμε στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Πόσο εφικτός είναι ο στόχος της επιστροφής του ΠΑΟΚ στους τίτλους;

«Πέρσι αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά από την Πυλαία κι αυτό είναι κάτι που μας πόνεσε πολύ. Μας έχει πεισμώσει όλους και κυνηγάμε όσο τίποτα την κατάκτηση του τροπαίου. Γενικότερα ο θεσμός μας έχει πονέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, και νομίζω πως ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Είναι δημιουργικό άγχος που μετατρέπεται σε κίνητρο, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει τίτλους τα τελευταία. Παλεύουμε για να πάμε την ομάδα ξανά εκεί που της αξίζει , στους τίτλους».

Πως είναι να είσαι συμπαίκτης με τον αδερφό σου, Τάσο;

«Το να είσαι συμπαίκτης με τον αδερφό σου είναι ένα πραγματικά απίστευτο συναίσθημα. Έχουμε ξεχωριστή χημεία και συνεργασία. Δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε, καταλαβαίνουμε με ένα βλέμμα τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Νιώθω πραγματικά μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη που είμαστε συμπαίκτες».

Αναφέρθηκες στο οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων. Θεωρείς ότι αυτό είναι το φετινό σας όπλο;

«Τα αποδυτήρια από πέρσι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο βασικός κορμός έμεινε ο ίδιος, τα νέα παιδιά εντάχθηκαν άμεσα και πραγματικά έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε ο ένας για τον άλλον, αυτό δεν το βρίσκεις σε όλες τις ομάδες. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα, τα μεγαλύτερα μπάτζετ των αντιπάλων μας δεν καθορίζουν εξ αρχής το αποτέλεσμα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν των υποχρεώσεων με την ομάδα σε προπονήσεις και αγώνες, είμαι και φοιτητής πληροφορικής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο. Οπότε η καθημερινότητα μου είναι αρκετά πιεσμένη, μειώνοντας αισθητά τον ελεύθερο μου χρόνο».

Τι θέλεις να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Όσο μπορώ προσπαθώ να κάνω εξορμήσεις και να ξεφεύγω από την πόλη, όταν έχω ένα μεγαλύτερο κενό. Στην καθημερινότητα, οι ελεύθερες ώρες είναι αφιερωμένες στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, παρακολουθώντας πιθανότατα κάποια σειρά».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το 2023;

«Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα αναδεικνύει τον παίκτη. Σαν Δημήτρης δεν παύω να έχω φιλοδοξίες σαν άνθρωπος και σαν αθλητής. Καθημερινά θέλω να εξελίσσομαι, δίνοντας πάντα το 100% για την ομάδα. Ίσως κάποια στιγμή το μέλλον θα ήθελα να δοκιμάσω και στο εξωτερικό, όταν νιώσω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή».

Προηγούμενο άρθροΟι «καλοί» κι οι «κακοί»
Επόμενο άρθροΗμέρα… Τάισον


Τελευταία νέα

Η ΕΠΟ έστειλε συγχαρητήριά επιστολή σε ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη (pic)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 του Άρη στο Χαριλάου κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με την ΕΠΟ...

Στην ίδια κατηγορία