Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ιμπραΐμοβιτς: «Έκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες»

Δημοφιλή

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2024 με το Βέλγιο και το Αζερμπαϊτζάν.

Την περασμένη Κυριακή (19/3), ο 41χρονος φορ έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος, βρίσκοντας δίχτυα στην ήττα με 3-1 από την Ουντινέζε.

O Σουηδός σούπερ σταρ παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στις τρεις επεμβάσεις που έκανε μέσα διάστημα 14 μηνών, στις προκλήσεις που του προκαλούν… αδρεναλίνη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να τα παρατήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το να φύγω από τη Μίλαν μετά τον τίτλο θα ήταν πολύ εύκολο. Δεν ήταν ένα τέλος που θα μου ταίριαζε. Είμαι εδώ για να κάνω τη διαφορά, αν όχι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θέλω να μιλήσω για την ηλικία μου, έχω πολλά να δείξω να αποδείξω σε όσους νόμιζαν ότι τελείωσα ότι έκαναν λάθος. Εκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες. Υπήρξε μια περίοδος που η κατάσταση του γονάτου μου δεν βελτιωνόταν, ήμουν σε ένα τούνελ και δεν μπορούσα να δω το φως. Επιτέλους τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα.

Δεν τα παρατάω ποτέ. Οι προκλήσεις μου δίνουν αδρεναλίνη. Με βοηθήσατε και εσείς οι δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας μου. Όταν ήμουν νέος, γράφατε ότι ήμουν διαφορετικός, εγωκεντρικός και ταραχοποιός. Με βοηθήσατε στην πορεία. Με τίμησαν ως ο γηραιότερος σκόρερ στη Serie A, αλλά δεν θέλω ρεκόρ επειδή είμαι μεγάλος, τα θέλω επειδή είμαι ο εαυτός μου», είπε αρχικά στο Calciomercato.com.

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε. Προσπαθώ να ζω μέρα με τη μέρα, ζώντας το παρόν, ακόμα κι αν είμαι το παν. Παρόν, παρελθόν και μέλλον. Έχω πολλές προσφορές, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Βλέπω τον εαυτό μου ως ποδοσφαιριστή. Όλοι με ρωτούν πώς νιώθω, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε μερικούς 20χρονους παίκτες τι πιστεύουν, δεδομένου ότι ακόμα παίζω μαζί τους», κατέληξε ο Σουηδός αστέρας.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία