Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ηλιάδης: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Δημοφιλή

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και στην εκπομπή «Full Eπίθεση», παραχώρησε δηλώσεις ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τους δύο… τελικούς που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος, με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση των Play Off, αλλά και αυτόν του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό του Κυπέλλου και τα όσα γίνονται:

«Λογικά θα γίνει με την καινούργια χρονιά, μετά την προετοιμασία των ομάδων. Είναι αστεία πράγματα αυτά, δεν γίνεται να έχει αλλάξει τόσα μέρη και να μην έχουν αποφασίσει. Πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνει στο ΟΑΚΑ, αυτή είναι η γνώμη μου. Είναι θέμα οργάνωσης, είναι απίστευτο».

Για τον «τελικό» της τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα: 

«Προσωπικά, πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο. Νομίζω ότι ο κόσμος εκεί θα δώσει περισσότερο βάρος. Όχι ότι η ομάδα δεν θα δώσει βάση στον «τελικό» της τρίτης θέσης, και πιστεύω ότι θα την κατακτήσει τώρα. Αλλά πετυχημένη η χρονιά θα γίνει αν κατακτήσει το Κύπελλο. Η τρίτη θέση σίγουρα θα απελευθερώσει ενόψει τελικού, αλλά αν τα βάλεις σε μια ζυγαριά, νομίζω ότι το Κύπελλο είναι σημαντικότερο. Σημαντικό είναι να βγει και τρίτος, και για το γόητρο, όχι μόνο  για το Europa League. H ομάδα έμεινε πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, οπότε αν κατακτήσει την τρίτη θέση θα αφήσει μια γλυκιά γεύση».

Για το αν η μάχη του πρωταθλήματος κρίθηκε στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off με την ΑΕΚ στην Τούμπα:

«Ακόμα και με νίκη στη δεύτερη αγωνιστική των Play Off, πάλι δεν θα είχαμε τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι δεν χάθηκε εκεί το παιχνίδι του τίτλου, αλλά σε κάποια παιχνίδια θεωρητικά «εύκολα» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι θα πάρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, γιατί είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η νίκη είναι μονόδρομος και πιστεύω ότι μαζί τις επιστροφές και τον κόσμο θα πάρει το τρίποντο».

Για τα γενέθλια του πρώην συμπαίκτη του, Πάμπλο Γκαρσία:

«Χρόνια του πολλά, να έχει υγεία και τρέλα πάντα. Είναι ένας μοναχικός, δυναμικός τύπος. Του αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Το έργο του δείχνει πως είναι καλό, μακάρι να πάει όσο πιο ψηλά».

Για τις δικές του αναμνήσεις από τον Ουρουγουανό:

«Τότε ήταν τα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα, ήταν λιγομίλητος και επαγγελματίας. Δεν είχε γενικότερα με κανέναν κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις, εκτός από τον Μπιζέρα. Σας πάω πίσω στα… πέτρινα χρόνια. Αλλά ήταν καλά».


Τελευταία νέα

Ο επιδραστικός Κέβιν Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη των play out πυροδότησε την «βόμβα» με την απόκτηση του σταρ του ΝΒΑ,...

Στην ίδια κατηγορία