Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

«Κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός ή να δημιουργήσουν προβλήματα»

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Κόσμο των Σπορ» και στην ΕΡΤ3 μίλησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κιουπτσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώνοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν να διεξαχθεί και για αυτό βάζουν εμπόδια.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο ζήτημα του Πανθεσσαλικού και την… κωλοτούμπα που έγινε, αφού αρχικά υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα παραχωρηθεί το γήπεδο, όμως στη συνέχεια η ΕΠΟ ενημερώθηκε ότι θα διεξαχθούν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο καθένας μας έχει τις ευθύνες του, από εκεί και μετά υπάρχει μια συντεταγμένη πολιτεία η οποία έχει τα θέματα ασφάλεια σε όλη τη χωρά. Δεν μπορεί η συντεταγμένη πολιτεία να απέχει από αυτή τη διαδικασία και να απαντάει ότι δεν εγγυάται την ασφάλεια ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός ή να δημιουργήσουν προβλήματα στον τελικό, δεν έχει να κάνει με την διοργανώτρια αρχή, έχει να κάνει με άλλες συνιστώσες, εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα με ονοματεπώνυμα. Θα υπάρξει αύριο μια απόφαση η οποία θα είναι τελεσίδικη».

Για την έδρα του τελικού: «Όλοι ελπίζουμε να υπάρξει λευκός καπνός. Δεν είναι μόνο ευθύνη της ομοσπονδία ότι δεν μπορεί να βρεθεί γήπεδο. Υπήρξε η διαβεβαίωση και η έγγραφη ενημέρωση ότι διατίθεται το Πανθεσσαλικό, όμως στη συνέχεια λάβαμε ενημέρωση ότι θα διεξαχθούν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου.

Δεν είναι δυνατό να μπούμε στη λογική να συζητάμε για κάτι που κάποιοι κύκλοι δεν θέλουν να διεξαχθεί ο τελικός. Ο τελικός θα γίνει είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος. Δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη γιατί έχουμε εξουσιοδωτήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδία να κάνει τις διαβουλεύσεις. Αύριο θα αποφασιστεί οριστικά και τελεσίδικα ο τόπος τέλεσης του τελικού».


Τελευταία νέα

Οριστικό: Ο Σότσα σφυρίζει στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του αρχιδιαιτητή Στηβ Μπένετ που έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο,...

Στην ίδια κατηγορία