Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Βιγιαρεάλ και τα… φαναράκια

Δημοφιλή

Οταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στις 4 Νοεμβρίου 2010 (σαν σήμερα πριν από δώδεκα χρόνια) τη Βιγιαρεάλ, ισοβαθμούσε στη 2η θέση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τέσσερις βαθμούς, δύο λιγότερους από την ισπανική ομάδα. Την ίδια ώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Χάβου, μετά από οχτώ αγωνιστικές, είχε συγκεντρώσει μόλις έντεκα βαθμούς και βρίσκονταν στην 8η θέση, πίσω ακόμη και από την Κέρκυρα και την Καβάλα! Και ήταν εκείνες οι ημέρες, που με ανακοίνωση της η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι «βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος δια μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ».

Ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ ήταν αμφίρροπος, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Βιεϊρίνια (70΄). Οσο για τους ΠΑΟΚτσήδες, υπακούοντας στις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, δεν άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά, αλλά έστειλαν στον ουρανό της Τούμπας δεκάδες φαναράκια!

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (90’+1 Φιλομένο), Ίβιτς (41′ Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (66′ Μουσλίμοβιτς).

Βιγιαρεάλ: Ντ. Λόπεθ, Α. Λόπεθ, Γκονσάλο, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Κάνι (68′ Καθόρλα), Σοριάνο, Μουσάτσιο (72′ Μοντέρο), Βαλέρο, Νιλμάρ, Άλτιντορ (62′ Ρόσι)

 

 


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία