Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Ντιναμό Τιφλίδας για τον Βασίλι Γκορντεζιάνι

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Τιφλίδας επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με την ελεύθερη μεταγραφή του Βασίλι Γκορντεζιάνι με άμεση ισχύ από τη στιγμή που αναμένεται να ενταχθεί στη νέα του ομάδα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική Κ21 της Γεωργίας.

«Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι είναι ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Τιφλίδας. Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έφτασε η Ντιναμό Τιφλίδας, για τη μεταγραφή του Βασίλη Γκορντεζιάνι. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές αφορά συνεργασία μέχρι το τέλος του 2026».

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του ΠΑΟΚ Β, είχε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την παρουσιαζόμενη ευκαιρία για επαναπατρισμό που έκρινε ιδανική, έλαβε μία απόφαση που συναινούσε και με τα «θέλω» του Δικεφάλου δεδομένου πως κάθε άλλο παρά σκόπευε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του 22χρονου επιθετικού.

Συνεπώς, ο Βασίλι Γκορντεζιάνι θα επιστρέψει στην πατρίδα του με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής. Όπως σε κάθε άλλη ανάλογη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ κράτησε ποσοστό για πιθανή μεταπώληση του 22χρονου φορ ύψους 20%. Αναφορικά με τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Βασίλι Γκορντεζιάνι κατέγραψε έξι συμμετοχές και τρία γκολ, χάνοντας μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Μίλαν θέλει σαν τρελή Κονσεϊσάο

Ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της Μίλαν είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παρά την πρόσφατη ανανέωση του...

Στην ίδια κατηγορία