Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η στήριξη της Θύρας 4 σε Βόλεϊ και Αμοιρίδη

Δημοφιλή

Η Θύρα 4 μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε την στήριξη της στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και τον χρηματοδότη του Κώστα Αμοιρίδη.

Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, τόνισαν πως ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που ιδρύθηκε ποτέ από πρόσφυγες, με τους ίδιους να «στέκονται απέναντι μισαλλόδοξες ιδεολογίες».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΘΥΡΑ 4 δηλώνει ότι στηρίζει το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, τον κύριο Αμοιρίδη και το έργο που προσφέρει αγνά, αθόρυβα, ταπεινά και ΠΑΟΚτσηδικα.

Ώντας επί συναπτά έτη βασικός χορηγός του ΑΣ οδηγεί το τμήμα σε επιτυχίες και καταξίωση, συνεχίζοντας την παράδοση των μετρημένων και μεθοδικων ΠΑΟΚτσηδων παραγόντων που δρουν χωρίς συμφέρον, με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του Δικεφάλου.

Ο εθνικισμός – από οποια πλευρά του πλανήτη ή του Αιγαίου και αν προέρχεται – είναι ένα φίδι που μοιράζει δηλητήριο μίσους και φέρνει στους λαούς πολέμους και δυστυχία.

Ως υποστηρικτές του μεγαλύτερου συλλόγου που ιδρύθηκε ποτέ από πρόσφυγες έχουμε υποχρέωση να στεκόμαστε απέναντι σε μισαλλοδοξες ιδεολογίες και φωνές. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τσαρπανα που έκρυψε τις στολές της ομάδας μας πριν τις κατασχέσουν οι ναζί, έτσι και εμείς λέμε όχι στο φασισμό και σε κάθε του έκφανση.

Καλούμε το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να στηρίξει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη και τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους γιατί λατρεύουν το σύλλογο όπως και εμείς, χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος.

Μετά Τιμής Θύρα 4»


Τελευταία νέα

Τo PAOK Inside στις οθόνες σας! (LIVE)

Το PAOK inside, είναι η νέα πρόταση ενημέρωσης και άποψης για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, στις οθόνες σας. Οι...

Στην ίδια κατηγορία