Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η στιγμή της απονομής στην Αργεντινή (video)

Δημοφιλή

Ο Λιονέλ Μέσι σε μία στιγμή που θα μείνει στα βιβλία της ποδοσφαιρικής σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ στον ουρανό του Λουσαΐλ φορώντας την βασιλική τήβεννο του Κατάρ.

Η Αργεντινή επικράτησε 4-2 της Γαλλίας στα πέναλτι, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έληξε 3-3. Αφού οι ποδοσφαιριστές της αλμπισελέστε έλαβαν τα μετάλλια τους, ο Μέσι σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του Κατάρ σε μία ιστορική στιγμή. Μάλιστα, την στιγμή της απονομής φορούσε την βασιλική τήβεννο του Κατάρ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Το βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη του Μουντιάλ πήρε ο Ένζο Φερνάντες μετά την κατάκτηση της Αργεντινής, ενώ ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΠΙΚΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΠΕ

Πικρή πρωτιά για τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ 2022 Κιλιάν Μπαπέ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ο ένας και μοναδικός σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας που με τρία γκολ πήγε να πάρει μόνος του το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο τουρνουά. Η πρωτιά αυτή, όμως, είναι πικρή, καθώς δεν συνοδεύτηκε με κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, ο Μπαπέ με το αποψινό χατ τρικ πέτυχε 8 γκολ στο τουρνουά, έναντι επτά του Λιονέλ Μέσι που κατάφερε να πάρει τον τίτλο με την Εθνική Αργεντινής.


Τελευταία νέα

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια,...

Στην ίδια κατηγορία