Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η σιγουριά του Οζντόεφ κι ο Μαξίμοβιτς

Δημοφιλή

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με αποδοχές που θα είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ θα είναι και το όφελος της τουρκικής ομάδας για να τον αφήσει ελεύθερο. Ο ποδοσφαιριστής χάρισε τα χρήματα, που του οφείλει η Καραγκιουμρούκ και το υπόλοιπο ποσό μέχρι το εκατομμύριο το καλύπτει ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να φτάσει στο τέλος του αυτό το σίριαλ.

Στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σε καλή κατάσταση, το προηγούμενο διάστημα έκανε προετοιμασία με την Καραγκιουμρούκ, έχει παίξει και στα φιλικά της και θεωρεί ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στην ομάδα και να παίξει.

Ο Λουτσέσκου, του οποίου προσωπική επιλογή είναι ο Οζντόεφ, τον περιμένει να τον δει κι αναλόγως να κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει άμεσα ή θα του δώσει λίγο παραπάνω χρόνο για να μπει στο κλίμα και να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας των υπολοίπων.

Ο Ρώσος χαφ, με παρελθόν σε Λοκομοτίβ Μόσχας, Τέρεκ Γκρόζνι, Ρούμπιν Καζάν, Ζενίτ και Καραγκιουμρούκ, είναι ένα κλασικό 8άρι και αποκτάται με την προοπτική να παίξει δίπλα στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, για τον οποίο το ενδιαφέρον της Ναντ φέρεται ότι ατόνησε. Οι Γάλλοι είχαν προσφέρει εγγράφως στον ΠΑΟΚ 4 εκατομμύρια για τον Βραζιλιάνο, είχαν καταστήσει σαφές ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 5, αλλά ο ΠΑΟΚ “ξέκοψε” τη συζήτηση και δεν έχουν επανέλθει.

Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν ακόμη χαφ, χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη είναι η αλήθεια.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, πρώτος στη λίστα του είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε. O 28χρονος Σέρβος θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, για την ώρα η ομάδα του έχει κατέβει στα 4 εκατομμύρια ευρώ και στην Τούμπα περιμένουν να κατέβει κι άλλο, έχοντας σύμμαχο τον παίκτη, που το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Το θέμα δεν αναμένεται να έχει άμεσα εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι θα τραβήξει ως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα…

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, έχοντας βέβαια και κάποιες άλλες επιλογές, που όμως δεν είναι προχωρημένες, ενώ μια επιλογή που είχε από καλό πρωτάθλημα χάθηκε την προηγούμενη βδομάδα…


Τελευταία νέα

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε μια νέα περίπτωση Κούτσια

Η χρονιά τελειώνει για τον ΠΑΟΚ και το ερώτημα είναι τι έχασε ή τι κέρδισε φέτος… Αυτό που σίγουρα έχασε,...

Στην ίδια κατηγορία