Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ψυχή του Μιρτσέα… γέμισε λόγω Ράζβαν

Δημοφιλή

Ο συγκλονιστικός ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία ξανά στην Ευρώπη, καθώς μετά την ήττα στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ, ο Δικέφαλος κλήθηκε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή και τα κατάφερε με εκκωφαντικό τρόπο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 5-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς της Τούμπας και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «8» του Conference League. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, που έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση και μεταξύ άλλων στάθηκε στην αποθέωση που γνώρισε ο Ράζβαν. «Γέμισε χαρά η ψυχή μου όταν είδα και άκουσα να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του Ράζβαν στο τέλος», ανέφερε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου απέφυγε να προβεί σε προσωπικές τοποθετήσεις μετά την εξαιρετικής σημασίας πρόκριση του ΠΑΟΚ δεδομένου πως όπως επισήμανε ήταν μία βραδιά κατ΄αποκλειστικότητα αφιερωμένη στο ρεσιτάλ προπονητικής του Ράζβαν Λουτσέσκου και του αγωνιστικού τμήματος. Συνοδεία του ατζέντη του γιου του αποχώρησε από το γήπεδο, οδηγούμενος από τον Μάκη Γκαγκάτση στα αποδυτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έστειλε μήνυμα επιστροφής ο Έκονγκ (pic)

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία