Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η «πρώτη» του Νεραντζάκη

Δημοφιλή

Επιστροφή στο γήπεδο για το αγωνιστικό τμήμα του μπασκετικού ΠΑΟΚ δεδομένου πως μπαίνει εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη κατόπιν της αποδέσμευσης του Φώτη Τακιανού από την Τρίτη (20/02). Άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στις αρχές του Μάρτη, με την επισήμανση πως οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν την ευκαιρία για ανάκτηση περαιτέρω «ανασών» δεδομένων των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Μία προετοιμασία που αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο απουσία των Έλβαρ Φρίντριξον, Μίχαλ Μιχάλακ που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της Ισλανδίας και της Πολωνίας αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα πως στην προπόνηση θα συμμετάσχει ο Τζαμάνι Μακνίς, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά την επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο, δεν έδειξαν κάτι περισσότερο από ένα οίδημα στο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Όπως διαβάσατε προ λίγων ωρών, συνεχίζονται συγχρόνως και οι… ζυμώσεις στον ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά την αποχώρηση του Φώτη Τακιανού σειρά πήρε η απομάκρυνση του Χαράλαμπου Καϊταντζίδη ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε μέρος του τεχνικού τιμ. «Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco με τον Χαράλαμπο Καϊταντζίδη ολοκληρώθηκε. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας» με τον αντικαταστάτη του να ενσωματώνεται προσεχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το χάρηκαν με τον κόσμο τα ΠΑΟΚτσάκια! (video)

Την νίκη της με 2-0 επί του του Παναθηναϊκού πανηγύρισε παρέα με τον κόσμο η Κ14 του ΠΑΟΚ, στον...

Στην ίδια κατηγορία