Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η πρώτη φορά ΠΑΟΚ-Αρη σε πλέι οφ είχε την υπογραφή του Μίρκο Σαβίνι

Δημοφιλή

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν λίγα πράγματα να θυμούνται από την παρουσία του Μίρκο Σαβίνι. Ένα από αυτά είναι το γκολ που πέτυχε εναντίον του Αρη στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της σεζόν 2009-10, που είχε διεξαχθεί στις 2 Μαΐου 2010 (23. 412 εισιτήρια).

Ο Ιταλός αμυντικός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 36΄, ενώ δώδεκα λεπτά πριν είχε προηγηθεί υπέροχο γκολ του Ιβιτς με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι (στο 3΄ ο Γκαρσία είχε δοκάρι σ’ εκτέλεση φάουλ). Με εκείνη τη νίκη ο Δικέφαλος έβαλε τις βάσεις για την πρωτιά στην ειδική κατάκτηση και την εξασφάλιση της συμμετοχής του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αναδειχθεί την πρώτη αγωνιστική ισόπαλος χωρίς γκολ στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Στο 61΄ της αναμέτρησης ο Ιβιτς (από το 5΄ είχε χρεωθεί με κίτρινη κάρτα) αντικαταστάθηκε από τον Φιλομένο και ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε στις δηλώσεις του το λόγο της αλλαγής: «Ο Ίβιτς ζήτησε αλλαγή γιατί, σε αυτά τα είκοσι λεπτά μέχρι να βγει, ο διαιτητής (σ σ. ήταν ο Γιώργος Σταθόπουλος) του έλεγε ‘πρόσεχε, πρόσεχε θα σε αποβάλλω’! Ο Ίβιτς έδειξε ωριμότητα, που ζήτησε αλλαγή, αφού είδε τι γινόταν. Εκνευρίζομαι που οι διαιτητές δεν υπερασπίζονται καθόλου τους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Ο Βιεϊρίνια δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στην αρχή του παιχνιδιού και ο διαιτητής δεν τιμώρησε τον αντίπαλό του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία