Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η πρόκριση θα κριθεί στην Θεσσαλονίκη!

Δημοφιλή

Το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας επί του Εθνικού Πειραιώς στα πέναλτι με 16-14, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της σειράς.

Οι δύο ομάδας μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και με την… ψαλίδα του σκορ να ανοιγοκλείνει συνεχώς. Ο Δικέφαλος απάντησε στο τέρμα των φιλοξενούμενων με δυο διαδοχικά γκολ από τους Κεχαλάρη και Κούπμαν, οι οποίοι έκαναν το 1-2. Λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης έβαλε και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 2-3 και ο Μιλάρντοβιτς βρήκε δίχτυα για το 2-4. Πριν το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα ο Χαραλαμπόπουλος ισοφάρισε σε 5-5, ενώ ο Κεχαλάρης με πέναλτι  διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 6-6.

Με τον ίδιο υψηλό ρυθμό συνεχίστηκε και το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Ο Μιλάρντοβιτς με πέναλτι ισοφάρισε σε 7-7 και μετέπειτα ο Κεχαλάρης σκόραρε για το 10-8. Αργότερα, ο Χαραλαμπόπουλος βρήκε τέρμα για το 11-8, ενώ ο Κούμπαν βρίσκοντας δίχτυα δυο συνεχόμενες φορές ισοφάρισε σε 11-11. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με τον Κεχαλάρη να κάνει το 12-12 λίγο πριν το τέλος. Έτσι ο αγώνας κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με το αποτέλεσμα αυτών να είναι το  4-2 και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 16-14.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 29 Απριλίου, εντός έδρας.


Τελευταία νέα

Συστήνουν τον Σάντσο στη Ρεάλ Μπέλιγχαμ και Ζιντάν

Προσπάθεια για να φορέσει ο Τζέιντον Σάντσο τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Ζινεντίν...

Στην ίδια κατηγορία