Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η πολύ ξεχωριστή σχέση του ΠΑΟΚ με το Βελιγράδι

Δημοφιλή

Η… σχέση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ με το Βελιγράδι (σήμερα στις 19:30 θα δώσει μία μεγάλη μάχη απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 1η θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League) είναι, αν μη τι άλλο είναι έντονη, με μεγάλες χαρές αλλά και λύπες, σε πολλές «μάχες» με Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν!

Τη σεζόν 2016-17 πάντως, ο Δικέφαλος πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη πρόκριση εις βάρος της Παρτιζάν με προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο, παρότι είχε χάσει στο «Παλατάκι» το πρώτο παιχνίδι με 2 πόντους (74-76)!

Με κορυφαίο τον ΜακΦάντεν (φωτ.), ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, στις 22/2/2017 ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 82-78 στο «σπίτι» της Παρτιζάν και προκρίθηκε στους «16» του BCL, εκεί όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τενερίφη.

Προπονητής της Παρτιζάν στα δύο «δυνατά» απ΄ όλες τις απόψεις παιχνίδια; Ο νυν προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Αλεκσάνταρ Τζίκιτς!


Τελευταία νέα

Ο κόσμος ψήφισε Κουλιεράκη!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε από το «ασπρόμαυρο» κοινό ως MVP Μαρτίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τη φετινή...

Στην ίδια κατηγορία