Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η πιθανή εντεκάδα του Ολυμπιακού

Δημοφιλή

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την επαναληπτική αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με φόντο το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δίνοντας ενδιάμεσα έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα. Συνεπώς, η ενδεκάδα παράτασης των ερυθρόλευκων φαντάζει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες υπό την έννοια πως αιωρούνται μεταξύ δύο σεναρίων: εάν επιλέξουν να κινηθούν σε πιο second unit επιλογές ή βασικές μονάδες.

Όπως και στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού έτσι και στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ σκέφτεται έντονα ένα πιο compact σχηματισμό 4-3-3 ως μία πιθανή διάταξη των Πειραιωτών. Υπό αυτό το πρίσμα μία εκτίμηση 11άδας είναι με Πασχαλάκη κάτω από τα γκολποστ, άμυνα με Ορτέγα, Κάρμο και Μπιανκόν και τον Ροντινέι δεξιά, κέντρο με Εσε, Ορτα ή Τσικίνιο και μπροστά Μασούρα, Φορτούνη και Ελ Καμπί. Εάν ο Μεντιλίμπαρ διαλέξει σύστημα με 2 καθαρά χαφ τότε θα προκύψει και ένας ακόμα εξτρέμ (Ποντένσε).

Σε κάθε περίπτωση, όμως, υπάρχει και μία ακόμη πιθανή παράταξη σε σχηματισμό 4-2-3-1 κατά την οποία ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρεθεί κάτω από την εστία, οι Ορτέγα, Μπιανκόν, Κάρμο και Ροντινέι στην άμυνα ενώ ο Έσε με έναν εκ των Όρτα και Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή. Εν προκειμένω δίνεται θέση βασικού στον Φορτούνη μπροστά τους, με τους Μασούρα και Ποντένσε στα άκρα και τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία