Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ώρα των αποφάσεων για τα συμβόλαια, που λήγουν

Δημοφιλή

Πέντε συμβόλαια ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Β΄ λήγουν στο τέλος της σεζόν και από αυτά, τα δύο αφορούν σε τερματοφύλακες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα αργήσει η ώρα, που θα ληφθούν οι αποφάσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για τη μελλοντική συνεργασία τους ή μη.

O Χρήστος Ταλιχμανίδης έχει υπερασπιστεί έξι φορές στη μέχρι τώρα εξέλιξη της Σούπερ Λιγκ 2 την εστία της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου (πέρσι είχε δεκατέσσερις συμμετοχές). Ο 22χρονος γκολκίπερ προπονείται καθημερινά με την πρώτη ομάδα, έχοντας συμπεριληφθεί κάποιες φορές σε αποστολές μαζί της. Φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, μια και είχε αποκτηθεί το 2013 από την ομάδα του Παύλου Μελά. Το πιθανότερο για τον Ταλιχμανίδη είναι ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (φωτογραφία), βασικός τερματοφύλακας της εθνικής μας ομάδας νέων, που θα συμμετάσχει το ερχόμενο καλοκαίρι στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Μάλτας, μετράει φέτος έξι παρουσίες στη Σούπερ Λιγκ 2 κι άλλες επτά με την ομάδα νέων. Ο 19χρονος γκολκίπερ είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΝΕ, αρχίζοντας τη θητεία του στο Δικέφαλο από την Κ-10. Η παρουσία του στην εθνική μας νέων έχει κάνει γνωστό το όνομά του και εκτός συνόρων, συνεπώς όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του.

Από τους πιο έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄ είναι ο Τάσος Μελετίδης. Ο 24χρονος κεντρικός χαφ, με δεκατέσσερις συμμετοχές μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα (πέρσι είχε δεκαοχτώ παρουσίες), είχε βιώσει την εμπειρία του ανδρικού ποδοσφαίρου πριν ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, μια και είχε αγωνιστεί τόσο στον Καραϊσκάκη Αρτας, όσο και στον Ονήσιλο Σωτήρα, ομάδα της Κύπρου.

Εχοντας αφήσει πίσω του την περιπέτεια του περσινού σοβαρού τραυματισμού του, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας μετράει τρεις παρουσίες στην ενδεκάδα από τις 31 Μαρτίου και μετά, όταν και επέστρεψε σε δράση. Ο 23χρονος κεντρικός χαφ είχε κι αυτός νωρίτερα αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες, φορώντας τη φανέλα, τόσο του Βόλου, όσο και της Νίκης Βόλου.

Άλλος ένας κεντρικός χαφ, ο 21χρονος Βασίλης Γρόσδης, έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα από τον Πάμπλο Γκαρσία σε δεκαπέντε παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λιγκ 2. Ανήκει στο Δικέφαλο από τα δώδεκα του χρόνια, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομών του Αρη.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία