Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η νύχτα έγινε… μέρα για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μετά τη μεγαλειώδη άνοδο του ΠΑΟΚ στην πρώτη εθνική του πρωταθλήματος futsal που σημειώθηκε ανήμερα της συμπλήρωσης των 98ων γενεθλίων του «ασπρόμαυρου» οργανισμού και κατόπιν του πάρτι που στήθηκε με ομάδα και κόσμο στο φινάλε της εντός έδρας επικράτησης επί των Θρακομακεδόνων με 3-2, οι πανηγυρισμοί κάθε άλλο παρά έλαβαν τέλος δεδομένου πως συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα έξω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου οι φίλοι του ΠΑΟΚ άναψαν πυρσούς, έριξαν πυροτεχνήματα και φώναξαν συνθήματα κάτω υπό δυνατή βροχή, ορμώμενοι αφενός από την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟΚ που σήμανε άνοδο στην πρώτη κατηγορία και αφετέρου από την επέτειο του «ασπρόμαυρου» οργανισμού δύο έτη πριν από τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής!

Δείτε εντυπωσιακά στιγμιότυπα:

Στα αξιοσημείωτα δε πως ο Δικέφαλος έχει 11 ομαδικά αθλήματα στην Ά εθνική! Πρόκειται για κάτι πραγματικά εντυπωσιακό που είναι απορίας άξιο αν υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο με τόσα αθλήματα στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Ο λόγος γίνεται για τα εξής αθλήματα: Ποδόσφαιρο ανδρών, Ποδόσφαιρο γυναικών, Μπάσκετ ανδρών, Μπάσκετ γυναικών, Βόλεϊ ανδρών, Βόλεϊ γυναικών, Χάντμπολ ανδρών, Χάντμπολ γυναικών, Πόλο ανδρών, Πόλο γυναικών και το futsal που πήρε νωρίτερα την άνοδο στην Super League.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ Β, γίνεται κατανοητό πως είναι ένα τμήμα που δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στη Super League και έτσι το ταβάνι του είναι η Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία