Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Και πώς να έχανε αυτή την άνοδο ο ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Για τον ημιτελικό του Final-4 της Futsal League B’, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας τους Θρακομακεδόνες, τους οποίους και κέρδισε με 3-2 με «χρυσό» σκόρερ τον Τάσο Αναστασιάδη στο 39ο λεπτό!

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο, 21 Απριλίου στις 15:30 και θα διεξαχθεί και πάλι στο κλειστό της Μίκρας, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΔ Κορυδαλλού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί καθαρά για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League. Εντυπωσιακά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Δικέφαλος, ο οποίος με την συγκλονιστική υποστήριξη των οπαδών του, κατάφερε μόλις στο τέταρτο λεπτό με συρτό σουτ του Τζαγκίδη να πάρει προβάδισμα.

Στο 12ο λεπτό και στην ουσιαστικά πρώτη επίσκεψη των τυπικά φιλοξενούμενων στα «ασπρόμαυρα» καρέ, κατάφεραν με κοντινό πλασέ να ισοφαρίσουν σε 1-1, όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά και έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια του ΠΑΟΚ mαteco, ο Τζαγκίδης και πάλι με πλασέ σε κενό τέρμα ουσιαστικά, ξανά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ανέστη Λιώνη να χάνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ mαteco σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στο 23′, όταν ο Τζαγκίδης από πλεονεκτική θέση, νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ένα λεπτό αργότερα οι Θρακομακεδόνες ισοφάρισαν σε 2-2.

Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι επικράτησε έντονη νευρικότητα και από τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ mαteco να έχει τις στιγμές του χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 38:18 ο Δικέφαλος κέρδισε κόρνερ και ο Αναστασιάδης με ένα αδιανόητο σουτ από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στο απέναντι «Γ» και έκανε το 3-2 για τους τυπικά γηπεδούχους, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ mαteco – Θρακομακεδόνες: 3-2

Ημίχρονο: 2-1

Τα γκολ: Τζαγκίδης 4′, 13′, Αναστασιάδης 39′

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία