Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ σώθηκε από ήττα στις καθυστερήσεις

Δημοφιλή

Τέσσερις ημέρες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Οσιγιεκ για το πρωτάθλημα Κροατίας.

Η Οσιγιεκ άνοιξε το σκορ στο 26΄ με τον Μπούκβιτς και στο τέταρτο λεπτό ο Κουλένοβιτς, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 81΄, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στη βαθμολογία η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που έχει ένα ματς λιγότερο κόντρα στην αδύναμη Βαράζντιν, μετράει 48 βαθμούς και υπολείπεται πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Ριέκα και τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Χάιντουκ.

Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς παρέταξε την ομάδα του με το σύνηθες 4-2-3-1. Κάτω από την εστία ήταν ο Νέβιστιτς, οι Ριστόβσκι και Πέρκοβιτς κάλυψαν τα δύο άκρα της άμυνας (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), οι Μπερνάουερ και Κατρίν συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Μίσιτς και Σούτσιτς ήταν οι χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Κανέκο και Χόξα ήταν οι δύο εξτρέμ (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), ενώ πίσω από τον προωθημένο Πέτκοβιτς έπαιξε ο Μπατούρινα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν κι οι Αντέμι, Σπίκιτς, Μπρόντιτς, Κουλένοβιτς και Χαλίλοβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία