Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η μυστικότητα του ΠΑΟΚ κι η σιγουριά του Ολυμπιακού για Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκανε το κόλπο γκρόσο στα τελειώματα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και κατάφερε να κάνει δικό του τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, βγάζοντας από τα ταμεία του 3,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Λουντογκόρετς. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» και ο Βούλγαρος θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα τέσσερα έτη με τον διεθνή εξτρέμ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του να αποζημιώνεται με ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου.

Άξιο αναφοράς είναι πως στη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λουντογκόρετς έχει τοποθετηθεί και ποσοστό μεταπώλησης, αφού οι Βούλγαροι κράτησαν ένα μικρό ποσοστό προκειμένου να… γλυκαθούν και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους. Τα παραπάνω ήταν αρκετά για να χαλάσει η σχεδόν κλεισμένη μετακίνηση του Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως διέρρεε είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να τον υποδεχτεί στον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίστευαν πως ο παίκτης ήταν έτοιμος να φορέσει τη φανέλα τους, αλλά ο ΠΑΟΚ κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και προσέγγισε τον διεθνή ποδοσφαιριστή με τέτοιο τρόπο, που τον έκανε να πει αμέσως το ναι για να γίνει η Τούμπα το επόμενο του ποδοσφαιρικό σπίτι. Όταν στον Ολυμπιακό έμαθαν πως ο παίκτης έκλεινε στον Δικέφαλο ήταν αργά, καθώς δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να ανατρέψουν την κατάσταση και έστρεψαν την προσοχή τους στον Γκρέι της Έβερτον και στον Ποντένσε. Ο πρώτος προτίμησε την Αραβία και ο δεύτερος τελικά αποκτήθηκε ως δανεικός.

 


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία