Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Η Μπριζ έχει χάσει την μπάλα τα τελευταία δύο χρόνια»

Δημοφιλή

Η αποχώρηση του Ντέιλα από τον πάγκο της Μπριζ έχει βρεθεί στο επίκεντρο, με τα ΜΜΕ του Βελγίου να αναλύουν την κατάσταση που επικρατεί στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Η Μπριζ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της, παρά την πρόκριση στους «8» του Conference League.

Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα «σοκ» από τη Σιντ Τρούιντεν (2-1), με αποτέλεσμα ο Ρόνι Ντέιλα να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο ίδιος φαίνεται να «πλήρωσε» το γεγονός πως η Μπριζ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη μάχη του τίτλου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», ο στόχος της διοίκησης ήταν η παραμονή του προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Η Κλαμπ Μπριζ έχει χάσει αρκετές φορές τη μπάλα τα τελευταία δύο χρόνια. Μετά τον Φίλιπ Κλεμέντ, οι Άλφρεντ Σρέντερ, Καρλ Χέφκενς, Σκοτ Πάρκερ, Ρικ Ντε Μιλ και Ρόνι Ντέιλα, αποχώρησαν. Πριν από την περσινή σεζόν, η προηγούμενη που η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές, ήταν αυτή του 2012-13. Από το θέρετρο διακοπών του στο Λανθαρότε, ο Μπαρτ Βερχάεγκε πήρε την απόφαση να απολύσει τον Ρόνι Ντέιλα. Αλλά δεν υπήρχε έτοιμο το plan Β.

Στην Κλαμπ ήλπιζαν να φτάσουν στο τέλος της σεζόν με τη Ντέιλα. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άρχισαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον κατάλληλο. Ο προπονητής για την επόμενη σεζόν θα είναι ένας, σχετικά, νέος, δυναμικός, ευέλικτος και έμπειρος προπονητής. Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Η Κλαμπ Μπριζ θέλει κάποιον που θα μπορέσει να κρατήσει τα αποδυτήρια υπό έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα κοιτάξει και τις περιπτώσεις εντός Βελγίου.

Μια λύση θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Μαρκ Φαν Μπόμελ. Υπάρχουν ήδη φήμες ότι θα παραιτηθεί από την Αντβέρπ και η περίπτωση του σίγουρα θα συζητηθεί. Επίσης, η δουλειά του Μίρον Μούσλιτς στη Σέρκλ Μπριζ δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Πρώτα όμως η Κλαμπ θα πρέπει να τακτοποιήσει τις εσωτερικές της υποθέσεις. Όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους τους ρόλους, και να αποκτήσουν εμπειρία. Να μάθει η νέα διοίκηση να διαχειρίζεται τις κρίσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του Κωνσταντέλια

Kορυφαίος στη μεγάλη νίκη- ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον κόσμο του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία