Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η μεγαλύτερη απειλή για ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι

Δημοφιλή

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference Lague ενδεχομένως να μην είναι η Ελσίνκι, αλλά το γήπεδο της! Όταν χτίστηκε η «Bolt Arena» το 2000, ο αρχικός χλοοτάπητας ήταν φυσικός, όμως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για την διατήρηση του.

Πολύ σύντομα στο γήπεδο της Ελσίνκι τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας (3ης γενιάς), που όσο να ‘ναι δυσκολεύει πολύ τις ομάδες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες, αφού η καταπόνηση στα γόνατα είναι διαφορετική, ενώ και τα γκελ της μπάλας δεν είναι τα ίδια.

Χτισμένο ακριβώς δίπλα στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Ελσίνκι, η Bolt Arena είναι ένα λειτουργικό γήπεδο 10.770 θέσεων, που συνήθως γεμίζει στα ευρωπαϊκά ματς, όμως παρότι οι «σκληροπυρηνικοί» δημιουργούν καλή ατμόσφαιρα στο βόρειο πέταλο με ευφάνταστα κορεό, εντούτοις δεν αποτελεί καμιά σκληρή έδρα σε επίπεδο… ηχητικής βίας.


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία