Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Λεωφόρος μοιάζει… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Γέμισε και πάλι η Νέα Μεσημβρία, καθώς όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους με φόντο την κυριακάτικη (31/3) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος θα βρεθεί την Κυριακή 31/3 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τρίτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας βρεθεί στο γήπεδο των «πρασίνων» στην κανονική διάρκεια της Super League, αλλά και στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξέχαστα μένουν αμφότερα τα παιχνίδια για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς σε κανένα από τα δύο δεν πήρε αυτό που έψαχνε από το παιχνίδι παρά τις καλές εμφανίσεις. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (1/10/23) ο Δικέφαλος «κρατούσε» τη νίκη στα χέρια του στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, προηγούμενος με 1-2 χάρη σε γκολ των Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Παρόλα αυτά, ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση του αγώνα, σκοράροντας και στερώντας από τους Θεσσαλονικείς δύο πολύτιμούς βαθμούς.

Ακόμη πιο δραματικό ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, εκεί όπου ο Δικέφαλος έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας στην κανονική διάρκεια με 0-1, με τον Σέρβος να πετυχαίνει ένα σπουδαίο τέρμα. Το παιχνίδι, όμως, οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Τόμας Κεντζιόρα να γράφει το 0-2. Ο Δικέφαλος «κρατούσε» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο δέχθηκε γκολ από τον Παναθηναϊκό στην τελευταία φάση της παράτασης..

Το «θρίλερ» συνεχίστηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο αυτό δεν έγινε, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν. Οι Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Γιόνι Ότο και Αλί Σαμάτα αστόχησαν, με την πρόκριση να πηγαίνει τελικά στην αθηναϊκή ομάδα.

Αναμφίβολα, κανένα από τα δύο φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν εξελίχθηκε ιδανικά, ωστόσο οι εμφανίσεις του Δικεφάλου ήταν αξιοσημείωτες σε αμφότερα τα παιχνίδια. Φυσικά, στόχος για τους «ασπρόμαυρους» είναι να κερδίσουν την Κυριακή και να αποσπάσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου στην Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία