Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η κουβέντα Λουτσέσκου-παικτών

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν ευρωπαϊκό «τελικό», θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-0 του Ζάγκρεμπ και να αφήσει έξω τη Ντιναμό, για να προκριθεί αυτός στην οκτάδα του Conference League.

Πολλά κι ενδιαφέροντα ήταν αυτά που ανέφερε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του παιχνιδιού, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα όσα είπε στους παίκτες του, υπενθυμίζοντας τους που βρίσκονταν το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να καταλάβουν πού βρισκόμαστε, από πού ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Δεν είμαστε στην 10η θέση και παλεύουμε για τον τίτλο αυτή τη στιγμή. Μετά τον πρώτο γύρο τερματίσαμε πρώτοι, τώρα είμαστε δεύτεροι, έχουμε πιθανότητες. Η προετοιμασία ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, ήμουν πολύ θετικός για να δώσω αυτοπεποίθηση και δύναμη στα παιδιά. Τότε το πιο σημαντικό ήταν να μπούμε στους ομίλους. Αλλά είναι υποχρεωτικό να περάσουμε από πολλά πράγματα. Είδατε πού φτάσαμε τώρα, είναι άνοιξη και περάσαμε άλλον έναν γύρο.

‘Ηταν δύσκολο το πρόγραμμα, όλα ήταν εναντίον μας. Όλα τα πράγματα που κάνεις μέσα στη χρονιά είναι προς όφελός σου. Κάποιες φορές τα πράγματα έρχονται ανάποδα. Ίσως ήταν μεγάλο το βάρος, ο φόρτος εργασίας μας. Στις 30 Νοεμβρίου γιορτάσαμε την πρωτιά στον όμιλο και σκεφτήκαμε ότι θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούν καλύτερα τον Φεβρουάριο, αλλά μας έβαλαν όλα τα ντέρμπι. Υποφέραμε από αυτό. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, βλέπετε τα αποτελέσματα και συγκρίνετε τι έγινε τότε και τι έγινε τώρα.

Έχουμε τις στιγμές που επανερχόμαστε κι έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν δείξαμε ότι τα παρατάμε. Μείναμε στα 90 λεπτά, είχαμε 65% κατοχή, είχαμε ευκαιρίες στο τέλος. Ήρθαμε εδώ και χάσαμε σε ένα ειδικό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι μακριά από μένα. Ο Άρης δεν είχε κάτι άλλο να παίξει, μέλημά τους είναι να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, αυτό έχουν στο μυαλό τους. Ήμασταν εκεί, δεν ήταν ότι μας πίεσαν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρούμε τις καλές στιγμές και να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Μπορούμε να δούμε ότι δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο πριν από ένα μήνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία