Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η κατάσταση του Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν σήμερα 29/9 την προετοιμασία τους για τον αγώνα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φ. Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, ενώ ο Μεϊτέ ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ώρα ντέρμπι για τον Δικέφαλο. Μετά τις τρεις σερί νίκες κόντρα σε Ελσίνκι, ΠΑΣ Γιάννινα και ΝΠΣ Βόλος ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ, οι μεν στο τακτικό κομμάτι με τον προπονητή, οι δε στα τελειώματα των φάσεων.

Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα, με τους παίκτες που δεν πήραν φανέλα βασικού στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ακολούθησε μέρος του προγράμματος ενώ, οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.Το Σάββατο (30.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».


Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: «Η εικόνα στα γήπεδά μας μοιάζει πλέον με την αντίστοιχη των ευρωπαϊκών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη, που έδωσε στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οπαδική βία, σημειώνοντας πως υπάρχει...

Στην ίδια κατηγορία