Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η ήττα με τα μάτια του Φώτη Τακιανού

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 80-73 από τον Προμηθέα στην Πάτρα για τον τελευταίο αγώνα του 2023.

Ο Φώτης Τακιανός στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια της σεζόν, αλλά και στην κούραση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τελείωσε ένα παιχνίδι, που για μας ήταν με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την ταχύτητα του Προμηθέα, τη δημιουργία και εκτέλεση από τους περιφερειακούς τους παίκτες.

Σε αυτή τη διαδικασία, είχαμε ένα έλλειμμα, κυρίως στα διαστήματα που έκανε κάποια ξεσπάσματα ο Προμηθέας και εμείς δεν μπορέσαμε να τους περιορίσουμε, ώστε να μην αφήσουμε να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Στις διαφορές που πήρε ο αντίπαλος, καταφέραμε αρκετές φορές να μειώσουμε το σκορ. Όχι όμως στο βαθμό που θα έπρεπε.

Έπαιξε ρόλο σε αυτό και η κούραση της ομάδας, αλλά και το ότι φορτώθηκαν αρκετοί παίκτες με φάουλ και με rotation που έχουμε αυτό ήταν σημαντικό πρόβλημα για μας.

Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα, αλλά και στο BCL. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Θέλαμε πραγματικά πολύ να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια και στον Προμηθέα για τη νίκη του και καλή επιτυχία στους αγώνες που έχει στην Ευρώπη.

Είναι μία διαδικασία που έχουμε και εμείς μπροστά μας, μακάρι να τα καταφέρουμε και οι δύο. Θέλω, τέλος, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία