Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ιστορία… αμαρτία του Ομάρ

Δημοφιλή

Η ιστορία με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στα «ασπρόμαυρα» δεν αρχίζει και δεν σταματά στους πολλούς και επαναλαμβανόμενους μυϊκούς τραυματισμούς τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι κρίμα και άδικο για έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που είδε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει τα πάντα ώστε να τον έχει στο ρόστερ του και τον Αμπέλ Φερέιρα να παραδέχεται δημοσίως ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο ποδοσφαιριστή!

Το ότι στα 32 του ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, πάνω στον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πόνταρε πολλά στην επιστροφή του στην Τούμπα πριν από δύο χρόνια, κατέληξε να είναι τόσο πολύ επιρρεπής στους μυϊκούς (και όχι μόνο…) τραυματισμούς ήταν ένα ισχυρό χτύπημα, ειδικά όταν τον είδε να τραυματίζεται στην προθέρμανση της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ δεν πίστευε στα μάτια του. Όχι ότι του ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ούτε προκάλεσε τρομερή έκπληξη στον ίδιο και τον κόσμο, βλέποντας τον να πηγαίνει δακρυσμένος στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Το μοτίβο με τον Ομάρ ήταν γνωστό και επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο από την ημέρα που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο. Κάθε σεζόν κι ένας ή δύο, πολλές φορές και τρεις, μυϊκοί τραυματισμοί στο καταπονημένο από την υψηλή ένταση των αγώνων κορμί του.

Ο πρώτος σοβαρός μυϊκός τραυματισμός ήρθε στις 2 Δεκεμβρίου του 2017 στα Πηγάδια. Σ’ ένα ματς-ορόσημο για τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη του σεζόν κατέγραψε μόλις 21 συμμετοχές (2 γκολ), με τον Λουτσέσκου να μην τον χρησιμοποιεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ και να ξεκινάει το… σερί των κερδισμένων τελικών για τον Μαροκινό χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό! Στην προσωπική συλλογή του υπάρχουν τρία μετάλλια από τις κατακτήσεις κυπέλλων με τον ΠΑΟΚ (2018, 2019, 2021), ωστόσο δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής. Τα μόνα λεπτά είναι ως αλλαγή στον περσινό χαμένο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία