Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Φιορεντίνα σόκαρε την Ρόμα στο φινάλε!

Δημοφιλή

Με τρομερή ανατροπή στο φινάλε, η… αδιάφορη Φιορεντίνα νίκησε 2-1 τη Ρόμα που πλέον βγαίνει Champions League μόνο αν κατακτήσει το Europa League (ενώ τελικά μπορεί να περιοριστεί στο Conference).

Αν και όλα έδειχναν πως οι Ρωμαίοι θα επέστρεφαν στις νίκες απέναντι στη Φιορεντίνα, δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Βιόλα έφεραν τα πάνω – κάτω στην αναμέτρηση (2-1) και έδωσαν το δικαίωμα στη Γιουβέντους να ελπίζει για έξοδο στο Europa League.

Το ξεκίνημα πάντως έμοιαζε ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 11΄ο Ελ Σαραουΐ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η Ρόμα έδειχνε να αντέχει, κρατούσε το μηδέν, όμως όλα άλλαξαν μέσα σε ένα ανατρεπτικό τρίλεπτο προς το φινάλε. Αρχικά στο 85΄ο Γιόβιτς ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ικονέ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στιγμές αργότερα για να ρίξει τη Ρόμα στο καναβάτσο.

Ένα αποτέλεσμα που θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία της Ρόμα στο επόμενο Europa League, μιας και η Γιουβέντους βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της στην 7η θέση με ματς λιγότερο.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία