Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εξελίξεις στο βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν από τους δύο εγχώριους τίτλους, ενώ μάλιστα δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε καν σε κάποιον τελικό. Είτε του πρωταθλήματος, είτε του Κυπέλλου.

Ο Αταμάν Γκιουλεϊνιγκίλ θα είναι ο νέος προπονητής του Δικεφάλου που θα διαδεχθεί τον Μάρκο Φενόλιο και ο Κώστας Αμοιρίδης θέλει να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες.

Όσον αφορά το ρόστερ, ο ΠΑΟΚ θα ανανεώσει με τον ελληνικό κορμό των νέων κοριτσιών Κλέπκου, Πολυνοπούλου, Τερζόγλου, Ξανθοπούλου, Ηλιοπούλου, ενώ επιστρέφει από τον δανεισμό της στην Λαμία, Τσιόγκα.

Παρελθόν από τις «ασπρόμαυρες» αποτελούν οι Κάφρει (Τουρκία), Στράντζαλη (ΑΕΚ), Μερτέκη, Κρολ και Μπλάνκο (φήμες την θέλουν να είναι σε συζητήσεις με τον ΑΟ Θήρας).

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση τεσσάρων ξένων αθλητριών, σε σχέση με τις τρεις που είχε την σεζόν 2022/23 και πιο συγκεκριμένα για δύο ακραίες, στην διαγώνιο, αλλά και στην πάσα, όπου η Όλγα Βεργίδου αποτελεί παρελθόν.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις και για την επιστροφή της Σταματίας Κυπαρίσση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρασμά της από την Ουγγαρία.


Τελευταία νέα

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Λουτσέσκου στην Ιταλία!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ Ιταλίας μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία