Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η εθνική ομάδα κι ο Γιοβάνοβιτς

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «παίζει» για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, έπειτα από το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρείται απίθανο να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της «γαλανόλευκης», μετά την αποτυχία της συμμετοχής στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Γιοβάνοβιτς έπειτα από 2,5 χρόνια και 113 παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αποχώρησε πρόωρα κι άδοξα από τους «πράσινους» λίγο πριν από τη δύση του 2023 κι έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

Προϊόντος του χρόνου, ο Σέρβος τεχνικός κυκλοφόρησε ως υποψήφιος για τον πάγκο της Μπεσίκτας και προτού η τουρκική ομάδα παραδώσει το χρίσμα στον Φερνάντο Σάντος.

Συγχρόνως, ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού υπήρξε αποδέκτης δελεαστικής πρότασης από σύλλογο που διατηρεί την έδρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο παρά το ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρθηκε, δεν «ψήθηκε» και παραμένει με την οικογένεια του στην Κύπρο, χωρίς να δείχνει καμία βιασύνη επιστροφής στους πάγκους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία