Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η επιθυμία του Γκαρσία για την Οσασούνα

Δημοφιλή

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε δηώσεις στην ισπανική Marca, στο πλαίσιο του σημερινού (5/5) τελικού του Copa Del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα.

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β εξέφρασε την επιθυμία του πως θα ήθελε η Οσασούνα να κατακτήσει το τρόπαιο.

Να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι από τους… ειδικούς για να μιλήσουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήμουν αρκετά νέος και μπορούσα να διαχειριστώ καλύτερα τη διαμονή μου στην Παμπλόνα παρά στη Μαδρίτη. Η πίεση στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική. Κάθε σεζόν αναγκάζεσαι να κερδίζεις τα πάντα, δεν έχει σχέση με την πίεση στην Οσασούνα».

Μιλώντας για τον τελικό τόνισε:

«Σέβομαι την Ρεάλ Μαδρίτης ως ομάδα και ως ιστορία, αλλά στην Παμπλόνα και την Οσασούνα άφησα ένα μικρό κομμάτι από την καρδιά μου. Γι’ αυτό στο Θα ήθελα οι «ροχίγιος» να κερδίσουν αυτό το Κύπελλο».

Ο Ουρουγουανός ρωτήθηκε και για τον τελικό του 2005 με την Οσασούνα κόντρα στην Μπέτις. Ήταν ο πρώτος τελικός στα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας και εκείνη η ήττα έχει μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα του. Πριν από λίγες ημέρες, οι οπαδοί της αποθέωσαν εκείνη την ομάδα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα:

«Για να πω την αλήθεια, σήμερα θα ήθελα σίγουρα να παίξω στην Οσασούνα. Για μένα θα ήταν εκδίκηση, θα αφαιρούσε την πικρή γεύση της ήττας από την Μπέτις το 2005 και θα είχα μια δεύτερη ευκαιρία να σηκώσω το Κύπελλο.

Αυτοί οι αγώνες είναι do or die και πρέπει να τα δώσουν όλα οι παίκτες της Οσασούνα. Στο γήπεδο, όταν ο διαιτητής σφυρίζει για πρώτη φορά, είναι έντεκα εναντίον έντεκα και η μπάλα κυλάει εξίσου για όλους».

 


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία