Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η επιστροφή του Τζαμάλ

Δημοφιλή

Αύριο στις 19.30 ακολουθεί δεύτερο (μετά τον Άρη) εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά ο Δικέφαλος υποδέχεται για την 2 η αγωνιστική του BCL την Ιταλική Σάσαρι από τη Σαρδηνία, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου. Με συμμετοχή την Euroleague την διετία 2014-16 , φιναλίστ στο φετινό Σούπερ Καπ της Ιταλίας και σταθερή παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις την τελευταία 10ετία. Εκεί παίζει κι ένας πρώην του ΠΑΟΚ, ο Τζαμάλ Τζόουνς, που αγωνίσθηκε στον Δικέφαλο την σεζόν 2018-19. Είχε σταθεί άτυχος, τότε καθώς ένας τραυματισμός τον οδήγησε στο χειρουργείο.

«ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΥΟ»

Ρωτήσαμε εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ σχετικά με όσα ισχύουν φέτος για τους υποβιβασμούς στη Basket League. Η απάντηση; «Αυτό που γνωρίζουμε ανεπίσημα είναι πως για τη σεζόν 2022-23 θα υποβιβαστούν δυο ομάδες και θα ανέβουν δυο. Εκκρεμεί μια συζήτηση με την ΕΟΚ για το θέμα των ανόδων από την Α2».

ΔΙΕΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Δόθηκαν κάποιες διευκρινίσεις για τα τηλεοπτικά. Το καθαρό ποσό που θα φτάσει συνολικά στις ομάδες είναι 5.280.000 ευρώ. Περίπου 1,2 εκατομμύρια είναι κρατήσεις για ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ (800.000) και τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ αφορούν σε τηλεοπτικό χρόνο.

Κατέθεσε, μάθαμε, μια πρόταση ο Άρης ως προς το θέμα του μοιράσματος των τηλεοπτικών. Ζήτησε να μην λαμβάνεται υπόψη μόνο η βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας. Ζήτησε να μπουν κριτήρια που έχουν να κάνουν με την εμπορικότητα. Πρότεινε υπολογιστούν τα χρήματα ως εξής: 50%  ανάλογα με την τηλεθέαση κάθε συλλόγου και τα εισιτήρια που κόβει. 25% να παίζει ρόλο η βαθμολογική κατάταξη της περσινής σεζόν και 25% να μοιράζονται ισόποσα σε όλους.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Το Ντουμπάι έδειξε πράγματι επιθυμία να συμμετάσχει με ομάδα στην Euroleague. Θέλουν ως αντάλλαγμα της μεγάλης χορηγίας που θα δώσουν την τέλεση διαδοχικών Final-4 στο Ντουμπάι. Στη διάρκεια της παρουσίασης που έγινε πριν από λίγες ημέρες στους 13 μετόχους της Euroleague, ειπώθηκε πως εφόσον η πρόταση τους γίνει δεκτή είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν από το μηδέν μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα γίνουν όμως κι άλλες συναντήσεις, καθώς υπάρχουν και εμπόδια στο εγχείρημα.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία