Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Χαριλάου στις 19:30, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μετρά τις επιστροφές του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και του Στέφανου Τζίμα. Μάλιστα, ο Σέρβος εξτρέμ επανέρχεται μετά από ένα διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα, αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 30 Νοεμβρίου και το εμφατικό διπλό στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου μάλιστα πέτυχε και το καθοριστικό γκολ για το 1-2.

Έκτοτε δεν αγωνίστηκε, αφού έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση με τη Λαμία, κι ακολούθως μπήκε στα «πιτς» λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο Δικέφαλος βρήκε λύσεις κατά τη διάρκεια της απουσίας του πρώτου του σκόρερ (11 γκολ και 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές), και πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ξανά ένα πολύτιμο «όπλο» στη φαρέτρα του.

Μένει να φανεί, αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Άρη, κάνοντας την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και την «πρεμιέρα» του για το 2024. Ο ίδιος πάντως δεν έκρυψε τη χαρά του που είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος, όπως φάνηκε και μέσα από τη σχετική ανάρτηση του.


Τελευταία νέα

Συννεφιασμένος καιρός με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Τετάρτη

Τη Μεγάλη Τετάρτη (30/4), αναμένεται συννεφιά και τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη...

Στην ίδια κατηγορία