Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η επική γκάφα του διαιτητή ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Δημοφιλή

Ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ ορίστηκε διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που απορρίφθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Stoiximan Superleague το αίτημα των Πειραιωτών ν’ αναβληθεί το ντέρμπι, η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 23ης αγωνιστικής και στην Τούμπα θα είναι ο Γερμανός ρέφερι, ο οποίος γεννήθηκε στις 14/7/1980.

Ο 43χρονος Ντίνγκερτ είναι διαιτητής FIFA από το 2013. Ζει στο Λεμπεκσμίλε, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Καϊζεσρλάουτερν. Ο ίδιος ήταν παρών σε ένα ματς Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ, στο οποίο οι Βαυαροί υπέπεσαν σ’ επική γκάφα. Αγωνίστηκαν για μερικά δευτερόλεπτα με 12 ποδοσφαιριστές και ο Ντίνγκερτ δεν το παρατήρησε!

Στο συγκεκριμένο ματς η Μπάγερν επικράτησε 4-1, αλλά στο 86’ και με τις αλλαγές που έγιναν, οι Βαυαροί ήταν στον αγωνιστικό χώρο με 12 παίκτες για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ούτε οι δύο ομάδες ούτε ο Ντίνγκερτ αρχικά παρατήρησαν το λάθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Premier League: Συμφωνία των ομάδων για όριο στις μεταγραφές!

Οι σύλλογοι της Premier League συμφώνησαν κατ' αρχήν, να εφαρμόσουν ανώτατο όριο δαπανών αφού έλαβαν την υποστήριξη της πλειοψηφίας...

Στην ίδια κατηγορία