Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Ελσίνκι θα παίξει για τη… Φινλανδία!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ελσίκι στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

O συγκεκριμένος αγώνας θα έλεγε κανείς πως είναι μια… αγγαρεία για τις δύο ομάδες, αφού ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς έχοντας ήδη προκριθεί στη φάση των 16 της διοργάνωσης, ενώ οι Φινλανδοί έχουν αποκλειστεί.

Ωστόσο και οι δύο ομάδες έχουν τα κίνητρα τους. Ο Δικέφαλος θέλει να γίνει η μοναδική ελληνική αήττητη ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο και να φτάσει τους 16 βαθμούς γράφοντας συγκομιδή ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θα μπορέσει να βελτιώσει και το ranking του στη βαθμολογία της UEFA.

Όμως και οι Φινλανδοί έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, αφού σε περίπτωση νίκης τους, χαρίζουν στη Φινλανδία ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa League. Όχι άμεσα, αλλά για τη σεζόν 2025-2026. Πιο συγκεκριμένα για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει η Ελσίνκι τον ΠΑΟΚ και να ηττηθούν οι Αστάνα και Μπαλκάνι. Επίσης η Ελσίνκι θα ήθελε να κλείσει αυτή της τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σαφώς και για τους δύο είναι κίνητρο και το οικονομικό κομμάτι, αφού η νίκη δίνει και χρηματικό έπαθλο.


Τελευταία νέα

Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Μανδά. Ο...

Στην ίδια κατηγορία