Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η… εξομολόγηση του Μίσιτς

Δημοφιλή

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αφού κέρδισε τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη «μάχη» της ζωής του, έχει επιστρέψει για τα καλά στο ποδόσφαιρο και μετά από 2,5 χρόνια λογίζεται ως βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ βρέθηκε και στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, που συμπλήρωσε προσφάτως 100 συμμετοχές με την ομάδα του, μίλησε για αυτά τα χρόνια στην Ντιναμό αλλά και για το κεφάλαιο Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν περίμενε ότι θα έχει τόσο σημαντικό ρόλο στη Ντιναμό, ή αν υπήρξε κάποιος φόβος, ειδικά λόγω της ασθένειας:

«Δεν φοβόμουν κάτι, αλλά ήξερα ότι η Ντιναμό είχε μια εξαιρετική μεσαία γραμμή, κι εγώ προερχόμουν από ένα διάστημα έξι- επτά μηνών χωρίς αγωνιστική δράση, λόγω της ασθένειας. Ξεκινούσα ξανά από το μηδέν. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα εξελισσόταν τόσο καλά η παρουσία μου στην ομάδα, μετά από 2.5 χρόνια».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όχι στην τελική αποστολή:

«Ειλικρινά, ήλπιζα να λάβω μι κλήση, μετά την καλή μου παρουσία με τη Ντιναμό, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Δεν απογοητεύτηκα ωστόσο, ξέρω ότι η Κροατία βρίσκεται στις καλύτερες τρεις ομάδες παγκοσμίως, αναφορικά με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της στη μεσαία γραμμή, και δεν είναι εύκολο να μπεις στη λίστα. Ο προπονητής έχει τις δικές του ιδέες και δεν έχω παράπονο».

Για το αν περιμένει κλήση τον Μάρτιο από τον Ντάλιτς, με δεδομένο και ότι ο Μπρόζοβιτς επιστρέφει από τραυματισμό:

«Το ελπίζω, αλλά δεν έχω μιλήσει με τον κόουτς. Δεν είμαστε σε επαφή».


Τελευταία νέα

Παραμένει στα… πιτς ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με...

Στην ίδια κατηγορία