Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η εικόνα στα πλέι οφ κι η αλλαγή δεδομένων

Δημοφιλή

Τα play-off θα πρέπει να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για τη φετινή χρονιά και πώς ακριβώς θα χτιστεί η επόμενη. Μέσα στην κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ έκανε μία αγωνιστική υπέρβαση, αυτή όμως δεν βοήθησε προφανώς για να φανούν καλά οι αδυναμίες που πρέπει να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας. Ήρθαν τα play-offs και σε κάθε ματς η ομάδα βλέπει πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε για να γίνει πράξη ο πρωταθλητισμός.

Κάπως έτσι εκεί που στον ΠΑΟΚ υπήρχε σκέψη και ξεκίνησαν κινήσεις ανανέωσης και των δύο φορ, τώρα και μετά τα παθήματα στα μεγάλα παιχνίδια οι προσπάθειες διαφοροποιούνται. Στο κάτω-κάτω, πώς μπορείς να μιλάς για πρόβλημα στο εύκολο γκολ και να κάνεις τέτοιες σκέψεις; Δεδομένα και σκέψεις και προγραμματισμός μπορεί να αλλάξουν και για άλλες θέσεις.

Μέσα από το ρεπορτάζ φαίνεται ότι τις τελευταίες 20 ημέρες τα μεταγραφικά έχουν αναζωπυρωθεί στον ΠΑΟΚ και οι συζητήσεις των υπευθύνων έχουν προχωρήσει. Για μια ομάδα που πάει για 2-3 αλλαγές βασικών στο κορμό που πρέπει να γίνουν νωρίς και άλλες 3-4 στο ρόστερ γενικά, εκεί που φυσικά πρέπει να αντικατασταθούν και παίκτες που αποχωρούν στο τελείωμα της συνεργασίας. Έτσι ή αλλιώς ότι σχέδιο και αν προχωράει, όλα στο τέλος κρίνονται εκ του αποτελέσματος.


Τελευταία νέα

Με τον κόσμο του για να μείνει «ζωντανός»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier απέναντι στην ΑΕΚ, από τη οποία...

Στην ίδια κατηγορία